BBBasiscursus

Als je lichaam fit en sterk is, voel je je ook sterker. Gun jezelf een leuker leven. Kies voor een actief bestaan en start met de BBBasiscursus!

In wekelijkse lessen van een uur ga je op weg naar een meer evenwichtige levensstijl. Elke les begint met een korte uitleg van één van de basisprincipes van een gezond en gelukkig leven. Deze beginnen allemaal met de letter 'b', vandaar de naam BBBasiscursus. Dit is geen moeilijke theorie, maar praktische inzichten die je direct in je leven kunt toepassen.
Daarna werk je aan je lichaam door kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen op te bouwen. De les wordt afgesloten met een moment van ontspanning.

De BBBasiscursus is geschikt voor iedereen die er tegenop ziet (weer) te gaan sporten.

Een proefles is gratis, daarna betaal je € 80,- voor een reeks van 10 lessen. Je bent van harte welkom op dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur in de studio van Yoga Me, Neuweg 134 in Hilversum.

Wil je meer informatie of je aanmelden?
Mail me via het contactformulier of bel 06-42317255.

 

De algemene voorwaarden van de cursus.

Tripleflow

Iets doen voor je body maar ook voor je mind? Op zoek naar een fijne mix van inspanning en ontspanning?

Tripleflow is een les op muziek voor iedereen. Bewegingen uit tai chi, pilates en yoga zorgen voor een sterk en soepel lichaam met:

  • een verbeterde lichaamshouding
  • minder last van rug en nekpijn
  • sterke buik- en rugspieren
  • lenigheid en balans
  • een gevoel van rust en nieuwe energie!

Wekelijks les op donderdagochtend om 9 uur in de studio van Yoga Me, Neuweg 134 in Hilversum. Aanmelden voor een gratis proefles via mail of telefoon 06-42317255