Over fit&vrolijk

Ik geef al jaren verschillende groepslessen bij sportscholen in het Gooi. Nog steeds vind ik dat elke keer opnieuw ontzettend leuk en gezellig. In mijn vrije tijd ga ik graag dansen, en dan is salsa favoriet.

Naast de relevante diploma’s (Fitnesstrainer, EHBO, step, bodysculpture, bodypump, bodybalance, Zumba) heb ik door eerdere studies (marketing en communicatie, wijsbegeerte) veel kennis over menselijk gedrag en motivatie. Doordat ik al twintig jaar vegetarisch en biologisch eet en daarover veel blijf lezen, kan ik je helpen verstandig en lekker te eten.

Foto Anoeska

Waarom kies je fit&vrolijk

Er zijn genoeg personal trainers die je kunnen helpen 5, 10 of nog meer kilo’s kwijt te raken door keihard te trainen. Dat kun je ook bij fit&vrolijk doen, als dat jouw doel is. Maar ik denk dat het belangrijkste is dat je je goed voelt in je eigen lichaam. Dat je fit en sterk bent, dat je plezier hebt in je leven. Die kilo’s raak je heus wel kwijt, als je lekker bezig bent. Daarom gaan we er samen voor zorgen dat jij plezier krijgt in bewegen!

Meer informatie?
Neem contact op of bel 06-42317255.